Våra psykologer

Karin Klingfors
karin@wisemind.se

Jag är legitimerad psykolog samt blivande specialist med inriktning klinisk vuxenpsykologi. I mitt bemötande är jag nyfiken, engagerad och aktiv.

Jag har arbetat som psykolog sedan 2012 och fått en bred erfarenhet av behandling av stressrelaterad ohälsa, olika former av ångestproblematik, depressioner, kriser, bipolära tillstånd, OCD, adhd och autism. I individuell behandling arbetar jag främst utifrån kognitiv beteendeterapi men träffar också par, då utifrån IBCT (Integrative Behavioural Couples Therapy). Jag har lång erfarenhet av utredningar och intresserar mig för komplexa frågeställningar. Inom min specialisering har jag fördjupat mig inom:

:

Boka | Läs mer

Karin Klingfors
marie

Marie Glas Kullbratt
marie@wisemind.se

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist inom klinisk psykologi. Har mångårig erfarenhet av såväl psykologisk bedömning, behandling och utredning av såväl barn och ungdomar som vuxna. Med nära 20 år inom mödra- och barnhälsovård är hon mycket kunnig inom områden som berör blivande eller nyblivna föräldrar och familjer med barn i förskoleåldern. Särskilt intresserad av frågor rörande kvinnohälsa samt behandling av barn och unga.

Boka

Sebastian Senning
sebastian@wisemind.se

Sebastian är medgrundare, leg. psykolog, KBT-terapeut. Blivande specialist i psykologisk behandling. Arbetat som psykolog sedan 2009. Har många års erfarenhet av såväl utredning och psykologisk behandling för vuxna, barn och unga.

Boka Läs mer

sebastian-600
KatarinaTham

Katarina Tham
katarina@wisemind.se

Leg. psykolog, som träffar vuxna, ungdomar och par för psykologisk behandling och neuropsykiatrisk utredning. Arbetar i individuell terapi framförallt utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT). Andra metoder som existentiell eller compassion-fokuserad terapi när det kan vara till hjälp för klienten. Intresserad av stressrelaterad problematik och människan i ett helhetsperspektiv.  Tar emot klienter på både svenska och engelska.

Boka

Agnes Granberg
agnes@wisemind.se

Leg. psykolog, specialist i hälsopsykologi, utbildning till KBT-terapeut. Genom specialistutbildning och fortbildning har jag fördjupat mig inom bl.a. följande områden:

  • Utmattning och andra symtom på stressrelaterad ohälsa, ex. smärta, sömnproblem, humörsvängningar 
  • Kvinnohälsa
  • Selektiv ätstörning/ARFID
  • Twice exceptional/2E, särskild begåvning och neurodiversitet
  • Selektiv mutism
  • Främja barns och föräldrars hälsa

BokaLäs mer

agnes