WiseMind Psykologiteamet

Privat psykologmottagning i Göteborg, Lerum & Online

Välkommen till WiseMind Psykologiteamet! Söker du en psykolog som är engagerad, vänlig och uppdaterad gällande modern psykologisk kunskap? Då har du hittat rätt. 

Våra legitimerade psykologer har lång erfarenhet av  neuropsykiatrisk utredning och psykologisk behandling. Vi har utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) och hämtar inspiration även från andra metoder. Nedstämdhet, ångest och dålig självkänsla är svårigheter vi ofta möter. Klienter kommer även till oss för att lära sig effektiva verktyg för stresshantering, mental träning för idrottsprestationer eller för att ha ett bollplank i sin personliga utveckling. Vi träffar såväl vuxna, barn och ungdomar som familjer och par. Kortare kontakter eller stöd under en längre tid, anpassat till det sätt som bäst passar er. Ingen remiss behövs.

Lär dig mer om psykologi

När kraven går överstyr

Perfektionism kan definieras som överdriven strävan efter fulländning. Att inte nöja sig med något som är ”gott nog” kan ha både positiva och negativa konsekvenser.

Läs mer

Stress och stresshantering

Upplever du svårigheter att hantera stress eller känner du dig ofta stressad i vardagen? Då kan några tips för stresshantering vara användbara. Korta perioder av

Läs mer