Välkommen till WiseMind Psykologiteamet

En privat psykologmottagning i Göteborg, Lerum & Online

Välkommen att boka tid med en psykolog som är erfaren, engagerad och uppdaterad gällande aktuell psykologisk kunskap. Våra legitimerade psykologer har lång erfarenhet av psykologisk behandling, utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT) och andra evidensbaserade behandlingsmetoder som visat sig verksamma i forskning. Vi erbjuder även privat utredning gällande exempelvis neuropsykiatrisk problematik som ADHD/ADD och autism. Vi har kort kötid och ingen remiss krävs. Vår privata mottagning ligger centralt i Göteborg. Vi träffas även i Lerum och online.

Få hjälp med dina specifika svårigheter till ett bättre psykiskt mående. Våra psykologer arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT) och andra evidensbaserade metoder som i forskning visat sig verksamma. Vi kan erbjuda kortare kontakter eller stöd under en längre tid, anpassat till dina specifika behov. Mottagningen har lång erfarenhet av digitala behandlingskontakter. 

Det kan vara svårt att få livet i familjen att gå ihop. Kanske mår någon i familjen dåligt eller så uppstår det svårigheter och konflikter i vardagen. Träffa en av våra erfarna barnpsykologer.

En hållbar kärleksrelation är för många en stor del av ett gott liv. Då kan förmåga att acceptera varandra, kommunikation kring det som är viktigt och gemensam förändring behövas.

Vid misstanke om ADHD, ADD, autism eller personlighetsproblematik genomför vi psykologisk och neuropsykiatrisk utredning för vuxna, barn och unga. Vi tillämpar ett evidensbaserat förhållningssätt med bedömning av samsjuklighet och differentialdiagnostik. Vi samarbetar med leg psykiater. Ingen remiss krävs. Kort kötid.

Lär dig mer om psykologi

Bättre självkänsla

De flesta av oss har nog en aning om vad självkänsla är, och kanske även hur vår egen självkänsla ser ut. Däremot kan det vara svårt

Läs mer

Överdriven perfektionism

Perfektionism kan definieras som överdriven strävan efter fulländning. Att inte nöja sig med något som är ”gott nog” kan ha både positiva och negativa konsekvenser.

Läs mer

Selektiv mutism

Barn som inte pratar i skola, med främlingar eller i större grupper Det kan finnas flera orsaker till att ett barn inte pratar i vissa

Läs mer