Utbildningar

WiseMind erbjuder kortare och längre utbildningar inom området psykologisk behandling/psykoterapi. En vidareutbildning passar dig som arbetar inom psykiatri, socialt arbete, pedagogik eller elevvård. Utbildningarna vänder sig till psykologer, psykoterapeuter, läkare, socionomer och  sjuksköterskor. Våra utbildningar är också lämpade för andra yrkesgrupper inom närliggande arbetsområden.

I WiseMinds utbud hittar du även ett brett urval av specialistkurser och uppdragsutbildningar.

Utbildningsdagar & Vidareutbildning

Vi har fler utbildningar på gång

Radically Open Dialectical Behavior Therapy (RO-DBT)

(RO-DBT-Öppen kurs)
Datum: Helårskurs med kursstart 6 februari, 3 april, 5-7 september 2023.
Plats: Stockholm och digitala träffar.

Rollen och uppdraget som skolpsykolog

(Uppdrag-skolpsykolog-HT23) Datum: 28 september, 19 oktober, 16 november och 14 december 2023.
Plats. Digital kurs.

Kursresor

Kursresa 2023

Mer information kommer

Vidareutbildning, för vem och varför?

Hos WiseMind vill vi både erbjuda och dela med oss av vår kompetens och kunskap inom området psykologisk behandling samt psykoterapi. I och med att du läser en öppen utbildning hos oss kan du öka din spetskompetens inom ditt yrkesområde. Det finns flera fördelar med en vidareutbildning men framförallt är det en möjlighet till kompetensutveckling och att därifrån arbeta och tillämpa nya kunskaper inom ett specialområde. Dessutom får du ta del av kamratskap, träffa kollegor och ha en rolig upplevelse ihop under utbildningstillfället.

WiseMind har samlat ett nätverk av etablerade och erfarna kurslärare som tillsammans förmedlar kvalitet och flexibilitet. Många av våra föreläsare arbetar aktivt och forskar kring aktuella ämnen och förmedlar denna kompetens genom ett etablerat kurskoncept.