Handledning

Vi erbjuder handledning för olika yrkesgrupper utifrån psykologisk expertis – välkommen att ta kontakt för mer information eller med en intresseanmälan. 

Med WiseMinds handledning är tanken att du utvecklas i din professionella roll, lär nytt och finner verktyg för att hantera de svårigheter du står inför. Vår handledning sker oftast digitalt, i grupp, och kombineras med tillgång till vår kursplattform för lärande och implementering i vardagens arbete.

– Utbildningsspecifik handledning

För dig som har gått en av våra längre kurser erbjuder vi möjligheten till handledning i grupp för effektiv implementering av kunskaperna. 

För dig som är psykolog har vi olika handledningsgrupper där träffarna kombineras med lärandematerial för din fortsatta utveckling. De som är handledare inom dessa upplägg har samtliga någon av följande kompetenser:
  • Leg. Psykolog med specialistbehörighet.

  • Disputerad inom relevant område samt leg. psykolog, leg. läkare och psykiater alternativt leg. psykoterapeut med handledarutbildning. 

  • Leg. Psykolog med lång klinisk erfarenhet samt vana av arbete med såväl forskning som handledning och utbildning. 

– Handledning i grupp under specialisering
För dig som är psykolog under specialisering erbjuder vi handledning i grupp utifrån din valda specialistinriktning. 
– Utbildningsspecifik handledning kopplad till specialistkurs
För dig som har gått en av våra specialistkurser erbjuder vi handledning i grupp för implementering av kunskaperna. 
– Stöd i din psykologprofession

Vi erbjuder dig som önskar stöd inom din profession möjligheten att bli matchad med en handledare med gedigen erfarenhet. På så sätt hoppas vi kunna stötta, utveckla och råda dig i knepiga situationer så att du kan ta nästa steg i din utveckling. Vi matchar dig med en lämplig handledare kopplad till ditt arbetsområde och i bästa fall kan vi erbjuda en grupp att delta i, ex. för psykologer inom primärvård, skola etc.

Varmt välkommen med din intresseanmälan

Var god fyll i formuläret så noggrant som möjligt för att vi ska kunna matcha ihop dig med rätt handledare och skapa ett så bra upplägg som möjligt.

Intresseanmälan